Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij kreeg kritiek en is nu een van de beste doelmannen van de wereld'

Laatste update:

"Carragher en Gary Neville hebben doelmannen nooit gemogen. Ze hebben keepers altijd al afgemaakt. Ik weet nog dat ik met Jamie speelde en hij het ook altijd al op mij gemunt had. Het is belangrijk om te weten wat er met David de Gea bij Manchester United gebeurde. Neville bekritiseerde hem in het eerste seizoen. Hij kreeg ze van links en rechts om de oren, maar De Gea is nu een van de beste doelmannen van de wereld", aldus Kirkland.

De Engelsman, die tussen 2001 en 2006 bij Liverpool onder contract stond en sinds zijn vertrek bij Bury zonder club zit, vindt niet dat Liverpool in januari de markt op moet om een vervanger voor Karius te halen. "Het is beter dat ze de verdediging versterken. Als dat lukt, dan weet ik zeker dat de clean sheets wel komen. Het wordt alleen het moeilijkste om iedereen fit te houden", besluit Kirkland.

Moet Liverpool in januari een nieuwe doelman halen?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties