Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij krijgt de vrijheid en daar profiteert het Nederlands elftal van'

Laatste update:

De 24-jarige Depay speelt dit seizoen met zes doelpunten en zes assists in zeventien wedstrijden een relatief doorslaggevende rol bij Olympique Lyon en steekt ook bij de nationale ploeg in uitstekende vorm. "Hij kwam erg jong bij de nationale ploeg. Hij was onderdeel van een veranderende generatie. Maar hij is volwassen geworden, hij is gegroeid."

Meer: Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

"Depay heeft meer vertrouwen en natuurlijk meer ervaring. Het ligt hem goed dat hij bij het Nederlands elftal enige vrijheid krijgt op het veld", aldus Zenden. "Eerder moest hij aan de buitenkant spelen, maar nu heeft hij de vrijheid om zijn ding te doen en daar profiteert het Nederlands elftal weer van."

Depay maakte in oktober 2013 in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije (0-2 winst) zijn debuut voor zijn land. Louis van Gaal was de bondscoach en Depay kwam na 89 minuten in het veld voor Jeremain Lens. Inmiddels staat Depay op 10 doelpunten in 41 caps. Vrijdagavond staat hij in de basis in het duel met Frankrijk.

-
Is Memphis Depay op dit moment de belangrijkste speler van Oranje?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
59
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties