Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij lijkt me een prima gozer, maar dit moet heel zwaar voor hem zijn'

Laatste update:

"Enerzijds is het goed voor United dat hij blijft, maar aan het einde van het seizoen loopt zijn contract af, terwijl je nu goed geld aan hem had kunnen verdienen. Je vraagt je bovendien af wat hij denkt als hij terugkeert in het team", aldus de 42-jarige Redknapp, die zelf zeventien interlands voor Engeland speelde, voor onder meer Liverpool uitkwam en tegenwoordig analist is bij Sky Sports.

"Hij lijkt me een prima gozer, maar je kon zien dat hij zich helemaal en al een langere tijd op Real had gefocust, dus ik denk dat het nu heel zwaar is voor hem. Maar hij moet zich zo snel mogelijk oprichten om weer te spelen", aldus Redknapp. Collega Thierry Henry sluit zich bij hem aan: "Ik zou momenteel niet graag in zijn schoenen willen staan, want het is een moeilijke situatie om mee om te gaan."

"Ik vraag mij wel af waarom die clubs altijd wachten tot de laatste seconden? We wisten allemaal toch dat hij wilde gaan? Het is niet eerlijk naar die jongen toe en het is niet eerlijk naar het team en Keylor Navas toe. We hebben het wel over een grote club als Manchester United en ik was eerlijk gezegd verbaasd dat de deal niet door zou gaan", besluit de oud-aanvaller van onder meer Arsenal.

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties