Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief

Laatste update:

Al geruime tijd is Ajax in gesprek met de Engelsman. Potter reisde zelfs af naar Nederland om gesprekken te voeren met de leiding van de Amsterdamse club, maar tot een akkoord kwamen beide partijen vooralsnog niet.

Aanvankelijk was er sprake van een 'gigantisch gat' tussen wat de voormalig Chelsea-trainer wilde ontvangen en wat Ajax bereid was op tafel te leggen. Inmiddels zouden Potter en de Amsterdammers dichter bij elkaar zijn gekomen en bereiden de Brit en zijn zaakwaarnemer een tegenvoorstel voor.

"Maar ingewijden achten de kans nog steeds groter dat Kroes deze maand de oud-trainer van Brighton en Chelsea niet dan wél presenteert in de Johan Cruijff ArenA", schrijft Johan Inan namens het AD.

"Dat zien zij niet los van de gesprekken met de minder ervaren maar goedkopere kandidaat: Francesco Farioli. De clubleiding raakte de voorbije weken steeds verder overtuigd van de pas 35-jarige maar inhoudelijk sterke Italiaan, over wie binnen Ajax minder twijfels bestaan om een deal te bereiken."

Er is een reële kans dat de huidige nummer vijf van de Eredivisie dus in zee gaat met Farioli. De Italiaan is momenteel in dienst van OGC Nice, waar hij sinds juli vorig jaar voor de groep staat.

Farioli is dus bezig aan zijn eerste seizoen bij Nice en stevent af op plaatsing voor Europees voetbal. Waar de voormalig werkgever van onder meer Wesley Sneijder vorig seizoen nog negende eindigde, bezet Nice momenteel de vijfde plaats in de Ligue 1.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
0
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
8
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
22
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties