Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij moest huilen nadat Frenkie de Jong bij Barcelona had getekend'

Laatste update:

"Er was sprake van een echte confrontatie, met Paris Saint-Germain, Manchester City en Juventus die er bijna alles aan deden om Frenkie binnen te halen. Barcelona was echter altijd zijn eerste keus, hun voetbal zit in zijn DNA", blikt Cetinkaya terug in gesprek met het Zweedse Aftonbladet. De belangenbehartiger was aanwezig op het moment dat De Jong zijn voor Barcelona verlossende handtekening zette.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Ernesto Valverde: 'Frenkie de Jong moet beslissender worden in die laatste fase'

"Er lag enorm veel druk op de directie om de deal rond te krijgen en zij wilden zichzelf zo goed mogelijk beschermen. Voormalig directeur Pep Segura begon te huilen nadat de documenten waren getekend. Toen ik dat zag werd ik ook geraakt en moest ik een traantje laten, dat overkomt mij zelden. Er waren knuffels, champagne en daarna gingen Ali Dursun, Frenkie, zijn hele familie en ik samen uit eten in een heel elegant restaurant in de heuvels van Barcelona", sluit Cetinkaya af.

De Jong tekende begin dit jaar een contract tot medio 2024 in Barcelona en heeft inmiddels acht officiële wedstrijden namens de Catalaanse grootmacht in de benen. De middenvelder en zijn entourage krijgen overigens niet meer te maken met Segura, die eind juli 'met wederzijdse instemming' besloot te vertrekken uit het Camp Nou. Zijn opstappen hing samen met grote hervormingen in de directie van Barcelona, waardoor onder meer technisch directeur Éric Abidal een grotere rol heeft gekregen en Patrick Kluivert in kon stappen als hoofd jeugdopleidingen.

Denk jij dat Barcelona uiteindelijk de juiste keus is geweest voor Frenkie de Jong?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
13
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
42
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties