Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij moet beseffen dat hij niet bij Real Madrid werkt, maar bij ADO Den Haag'

Laatste update:

De journalist stelde zaterdagavond een vraag over een wissel die de trainer toepaste tijdens de wedstrijd. De Montenegrijn beet van zich af en zei dat de verslaggever in kwestie bewust gewisselde of tegenvallende spelers interviewt. "Het is wel vervelend. Ook voor Petro zelf", zegt Manders in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dit komt toch weer terug in alle programma's, want het scoort op televisie. Ik heb liever dat we letterlijk scoren."

Manders heeft begrip voor de emoties van Petrovic, maar vindt dat hij niet over de grens moet gaan. "We zullen moeten proberen om hem af en toe in te dammen in zijn emoties. Ik denk dat hij ook baalde van het scoreverloop in Eindhoven. Ik praat het niet goed, maar het was een optelsom van irritatie. Zeljko is emotioneel, dat wisten we toen hij bij ons begon. Hij is ook veeleisend en ziet dat dingen soms niet goed gaan. Hij moet af en toe beseffen dat hij niet bij Real Madrid werkt, maar bij ADO Den Haag."

-
Moet ADO Den Haag Zeljko Petrovic bestraffen voor zijn gedrag?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties