Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brian Brobbey benoemt 3 clubs voor wie hij Ajax wel wil inruilen

Laatste update:

In een TikTok-video krijgt Brobbey in korte tijd meerdere vragen op zich afgevuurd. Zo vraagt Men's Health de Amsterdammer onder meer voor welke buitenlandse club hij ooit zou willen spelen. "Real Madrid is een mooie club, maar Arsenal en Manchester United ook", reageert Brobbey op geheel eigen wijze.

@menshealthnl Voor welke Nederlandse club denk je dat Brobbey nog zou willen spelen? ?? #brobbey #ajax #sportsnews #gymtok @AFC Ajax ? origineel geluid - Men's Health NL

De Oranje-international weet daarnaast wat hij Ajax kan gaan opleveren indien hij vertrekt uit de Johan Cruijff ArenA, zo blijkt uit zijn antwoord op de vraag wat hij waard is. "Na het EK 80 miljoen!" Brobbey laat blijken dat hij niet per se komende zomer al wil vertrekken bij Ajax. "Ik heb nog een contract tot 2027."

Met zijn antwoord schat Brobbey zichzelf hoger in dan het Duitse Transfermarkt. De gerenommeerde website taxeert de 22-jarige spits momenteel slechts op 25 miljoen euro. Ajax kocht Brobbey in de zomer van 2022 voor ruim 16 miljoen euro terug van RB Leipzig, nadat hij als jeugdproduct van de club eerder transfervrij was vertrokken.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties