Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij past bij Ajax, ik vind wel dat Boilesen zich bij de club heeft bewezen'

Laatste update:

Boilesen werd ooit als jong talent weggeplukt bij Bröndby en begon goed aan zijn Amsterdamse avontuur. Vorig seizoen werd hij zelfs even benoemd tot aanvoerder. De linkervleugelverdediger zakte echter ver weg en maakt inmiddels geen deel meer uit van de A-selectie van Frank de Boer. Steen Olsen wijt de terugval mede aan blessureleed. "Bij Bröndby had Boilesen zelden fysieke problemen", zegt hij.

De oud-speler van onder meer FC Utrecht en Feyenoord snapt dan ook niet precies waar het mis is gegaan. "Hij blijft een fantastische en sympathieke voetballer, die goed bij een club als Ajax past", vindt hij. "Hij zoekt altijd de combinatie en denkt daarbij vooral offensief. Hij speelde bij Ajax vrijwel altijd linksback, maar eigenlijk is de linkshalfpositie voor hem beter. Hij zou goed in Italië of Spanje kunnen spelen."

Denk jij dat Nicolai Boilesen elders alsnog zijn grote belofte gaat inlossen?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties