Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij past precies in het Ajax-beleid, de investering in de toekomst'

Laatste update:

De Amsterdammers probeerden Sinkgraven in de zomer al te halen, maar dat mislukte. Frank de Boer heeft er in de afgelopen weken geen geheim van gemaakt dat hij nog altijd erg gecharmeerd is van de middenvelder en Frits Barend verwacht dat Ajax Sinkgraven deze maand alsnog zal halen. "Nederlandse clubs hebben geen geld of geleerd het verantwoord uit te geven, met Ajax als lichtend voorbeeld. Daley Sinkgraven past precies in het beleid, de zogenaamde investering in de toekomst."

"Hij wordt dus deze maand van Heerenveen overgenomen, omdat De Boer vindt dat hij als voetballer past bij het Ajax van De Boer", voorspelt Barend voor Helden. Volgens de journalist heeft Heerenveen ook geld nodig en dat zou een transfer logisch maken. De negentienjarige Sinkgraven speelde tot dusver 32 competitiewedstrijden in de Eredivisie en heeft nog een contract dat tot de zomer van 2017 doorloopt.

Denk je dat Ajax Daley Sinkgraven deze maand zal kopen?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
8
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties