Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij past qua manier van spelen bij PSV, want zo'n stap zou het beste zijn'

Laatste update:

Barazite denkt dat Amrabat alles in zich heeft om 'de absolute wereldtop te halen'. "Hoewel iedereen zijn kwaliteiten kende, is de snelheid waarmee hij stappen maakt wel verbazend. Hij is misschien wel beter dan Bart Ramselaar", zegt Barazite tegenover het Algemeen Dagblad. "Souf is in alles een moderne middenvelder. Hij heeft power, is effectief, heeft duelkracht, een goede passtechniek, plus loopvermogen."

Ook analist en oud-voetballer John de Wolf is te spreken over Amrabat. "Tegen Twente was hij grandioos. In De Kuip deed hij het ook prima. Dat geef ik je te doen. Voor 45.000 fans, in die ambiance, je hoofd boven water houden en ook nog eens goed spelen, is knap. Het is een mooie speler. Box-to-box is hij heel sterk. Fysiek ziet het er prima uit. Natuurlijk gaat de vraag komen of het wijs is om deze zomer al voor een transfer te gaan", zegt De Wolf, die denkt Amrabat de volgende is die vertrekt bij FC Utrecht. "Hij past qua manier van spelen bij PSV, want zo'n stap zou het beste zijn."

Moet Sofyan Amrabat komende zomer al vertrekken bij FC Utrecht?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties