Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij praatte over mijn moeder, dat moet je sowieso niet doen'

Laatste update:

De aanvaller zegt dat hij werd uitgedaagd door de Chileen. "Het was niet slim van mij. Tuurlijk, het kan gebeuren in de wedstrijd, maar hij heeft geen goede dingen gezegd. Ik was een beetje boos. Ik kan niet zeggen wat hij heeft gezegd voor de camera. Hij praatte over mijn moeder, dat moet je sowieso niet doen. Maar dit kan gebeuren. Gelukkig kreeg hij nog een tweede gele kaart", aldus de aanvaller tegenover Voetbal Inside.

Trainer John van den Brom zag dat zijn pupil emotioneel was door de woorden van Cuevas en nam hem apart. "Ja, natuurlijk. Als Ali in zijn emotie komt, dan is Ali ook Ali en moet je hem even pakken. 'Hier blijven jij, rustig en blijf je focussen op het voetbal'", zegt Van den Brom bij FOX Sports. "Dan zie je, als hij wel rustig is, dat hij weer bepalend is", verwijst de trainer naar de twee goals van Jahanbakhsh.

Van den Brom zag dat Jahanbakhsh tijdens de wedstrijd aan het kibbelen was met Cuevas, maar zegt volledig achter zijn pupil te staan: "Ali is echt een lieve schat, echt een lief ventje. Een fantastische prof. Als je hem zo ver krijgt als vanavond, dan is er echt wel wat gebeurd, geloof mij. Hij is namelijk een voorbeeld voor heel veel voetballers."

-
Verwacht jij dat AZ als derde gaat eindigen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties