Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij scoorde niet zoveel als Messi en Ronaldo, maar verdient de Ballon d'Or'

Laatste update:

Tymoschuk speelde bij Bayern München samen met Ribéry en zegt in een interview met de website van de FIFA dat hij op zijn oude ploeggenoot zou stemmen. "Hij verdient het", vindt Tymoschuk. "Franck is mentaal en fysiek erg sterk en heeft een geweldig seizoen achter de rug met Bayern München. Hij heeft misschien minder gescoord dan Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, maar Franck is heel erg belangrijk voor zijn ploeg."

"In de laatste twee seizoenen won Bayern in de halve finale van de Champions League van de twee Spaanse grootmachten: eerst van Real Madrid en vervolgens van Barcelona", vervolgt Tymoschuk. "En Franck had een groot aandeel in deze overwinningen. Ik ben goed bevriend met hem en ik vind dat hij de Ballon d'Or moet krijgen."

Franck Ribéry verdient de Ballon d'Or

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties