Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij speelt op het randje, pusht en geeft nooit op'

Laatste update:

In een interview met The Guardian noemt Reina Suárez een geboren winnaar en een echte vechter. Types zoals hij mag Reina erg graag, zegt de keeper. "Hij zit vol leven, speelt op het randje, pusht en is een geboren winnaar. Tijdens de trainingen bij Liverpool wilde ik altijd het liefst in zijn team spelen. Hij ontblootte zijn tanden en gaf nooit, nooit, nooit op. Dat is, denk ik, een grote reden waarom Suárez nu is zoals hij is."

Reina weet heel goed waartoe Suárez in staat is. Dit seizoen moest hij de eerste maanden missen vanwege een schorsing, maar sindsdien was het al wel 24 keer raak in 38 wedstrijden. "Hij is een hele goede afmaker, kan veel halen uit een situatie met maar weinig ruimte en kiest voor de acties en bewegingen die alleen hij kan bedenken. En los van zijn voetbalkwaliteiten prijs ik mezelf gelukkig, dat ik Luis als mens heb leren kennen."

"Bij Barcelona ligt hij goed in de groep, maar dat is overal het geval. Hij bouwt een goede band en verstandhouding op met zijn teamgenoten, gewoon vanwege het type mens dat hij is. Dat helpt je als voetballer goed om te integreren. Maar goed, we hebben het nu alleen maar over Suárez… er zijn er meer bij Barcelona over wie we nadenken, hoor. Lionel Messi is ook niet bepaald slecht", zegt Reina met een knipoog.

-

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
19
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties