Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij stond symbool voor het ondermaatse optreden van Ajax'

Laatste update:

Trouw constateert dat 'de verbanden nog losser' zijn dan onder Peter Bosz. Ajax legt net als onder de vorige trainer een hoge mate van risico in zijn spel, maar combineert dat met voetbal van een veel minder hoge kwaliteit, zo oordeelt het dagblad. Dat heeft onder meer te maken met de wisselvallige prestaties van Lasse Schöne en Hakim Ziyech, zo klinkt het, en daar sluit het Algemeen Dagblad zich bij aan.

SHOTS FIRED! 🔫🔫 Hakim Ziyech gaat er met gestrekt been in tegen Marc Overmars...

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 17 augustus 2017

Zo schrijft die krant dat Ziyech tegen Rosenborg zijn creatieve geest 'rust gunde' en dat Davy Klaassen er niet meer is om het elftal met zijn 'leiderschap, fanatisme en gif' bij de hand te nemen. Vrijwel niemand kon zich donderdag aan de Amsterdamse malaise onttrekken en dat gold ook voor David Neres, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Braziliaan stond 'in zekere zin symbool voor het ondermaatse optreden van Ajax', zo valt er te lezen.

"Voor Neres werd in januari al de vette Amsterdamse bankrekening aangesproken, zodat hij dít seizoen klaar kon zijn om Bertrand Traoré definitief te vervangen. Maar tijdens de eerste wedstrijden van dit seizoen verloor hij de concurrentiestrijd van Kluivert. Tegen Rosenborg werd duidelijk waarom." Ook Kasper Dolberg kon zich niet onderscheiden en de Volkskrant noemt de stagnatie van de Deen 'zorgelijk'.

NRC stelt na het duel met Rosenborg vast dat er voor het eerst 'geen enkele sprake was van dominantie of enthousiasmerend voetbal': "Het was een onmachtig vertoon van misverstanden en gebrek aan fantasie." Het dagblad meldt dat de return in Trondheim 'de wedstrijd van het seizoen' is voor Ajax en dat directeur spelersbeleid Marc Overmars en de rest van Ajax voor een 'woelige week' staan.

-
Zou jij David Neres in de basis zetten bij Ajax?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
127
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties