Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij voetbalt op een manier die appelleert aan wat de Amsterdammer is'

Laatste update:

"We willen graag nieuwe helden, nieuwe spelers die ons voetbal kunnen dragen", zo vertelt Olde Riekerink in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Terwijl het steeds afwachten is of die nieuwe lichtpuntjes uitgroeien tot 'duracells'. Voor het grote publiek is dat soms een vanzelfsprekendheid, maar zo simpel is dat niet."

David Endt, voormalig teammanager van Ajax, is eveneens enthousiast. "Frenkie de Jong voetbalt op een manier die appelleert aan wat de Amsterdammer is. Het brutale, het gevatte. Iemand met een extra oogopslag op het veld. Op Gerald Vanenburg was het Ajax-publiek vroeger ook zo hopeloos verliefd. Vanenburg werd een grote speler, maar in het begin kozen de trainers ook niet blind voor hem in de as van het elftal."

Olde Riekerink weet dat ervaring en betrouwbaarheid een belangrijke rol in het voetbal spelen. "Al is die scheidslijn veel dunner in Nederland. De gemiddelde leeftijd van de selecties in Nederland de laatste jaren is gedaald. Daar zijn we hier helemaal aan gewend geraakt. Dus wordt de roep voor jonge basisspelers heel normaal."

Frenkie de Jong is goed genoeg voor de basiself van Ajax

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
0
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
24
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties