Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vincent Kompany mag plots serieus dromen van overstap naar Europese grootmacht

Laatste update:

Bayern zoekt al maanden naar een opvolger van Thomas Tuchel. Onder meer Xabi Alonso, Ralf Rangnick, Julian Nagelsmann, Unai Emery, Hansi Flick en Roberto De Zerbi werden allemaal aan der Rekordmeister gelinkt, maar met geen van deze kandidaten kwam Bayern tot een akkoord.

Maandagavond kwam naar buiten dat Bayern de aandacht naar Engeland had verlegd. Plettenberg wist te melden dat de Duitsers zich richtten op een kleine groep kandidaten uit de Premier League. Eén daarvan was Kompany.

De Belgische oud-verdediger is nu de voornaamste kandidaat om het stokje in de Allianz Arena over te gaan nemen van Tuchel, die deze zomer tóch vertrekt uit Beieren. In februari werd bekend dat de trainer afscheid ging nemen, waarna hij in de maanden daarna met Bayern in gesprek ging om mogelijk toch te blijven. Die gesprekken leverden echter geen akkoord op, waardoor Tuchel alsnog zijn koffers pakt.

Mogelijk wordt Kompany dus zijn opvolger. "We kunnen bevestigen dat er gesprekken tussen Bayern, Kompany en zijn management gaande zijn en ze positief verlopen", vertelt Plettenberg. "Onze informatie zegt ons dat Kompany op dit moment de voorkeur geniet."

"De clubleiding is volledig gefocust op de gesprekken met Kompany", vervolgt de journalist. Plettenberg benadrukt echter dat er nog geen akkoord is bereikt en er ook nog niks getekend is. "Maar Bayern hoopt ergens de komende dagen een nieuwe trainer aan te stellen."

De journalist weet ook te melden dat Bayern deze week informatie heeft ingewonnen over Mauricio Pochettino, die vertrekt bij Chelsea. Der Rekordmeister heeft echter geen contact gehad met de Argentijn. "Dat is voor ons een teken dat de club volledig gefocust is op Kompany", aldus Plettenberg.

Kompany is sinds de zomer van 2022 de manager van Burnley, met wie hij in zijn eerste seizoen direct promoveerde naar de Premier League. The Clarets eindigden deze jaargang op de negentiende plaats, waardoor de club komend seizoen weer in de Championship uitkomt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
13
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
62
Southgate wijst vier spelers van Engeland aan die 'leiderschapsgroep' vormen
3
Driessen draait zich om op tribune in Hamburg en baalt: 'Dit kan toch niet?'
3
Spaanse media na zege: 'Hij hoort dit duel thuis met vrienden te kijken'
6
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Spanje en Italië winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties