Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Roon bewijst na winst Europa League andermaal op X over humor te beschikken

Laatste update:

De Oranje-international, die de gewonnen finale tegen Bayer Leverkusen (3-0) aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een blessure, bewijst online regelmatig over gevoel voor humor te beschikken.

Ook na de winst van de Europa League was het weer raak. De Roon postte drie verschillende foto's. De middenvelder begon met een foto waarop hij de Europa League-beker als mede-aanvoerder omhooghoudt, terwijl hij niet al te fotogeniek naar de beker kijkt.

"Ik bedoel, had je iets anders verwacht?", refereert De Roon met een knipoog aan het gegeven dat Bayer Leverkusen voorafgaand aan de finale de gedoodverfde favoriet was. De historische ongeslagen reeks van de ploeg van Xabi Alonso kwam tegen Atalanta na 51 wedstrijden ten einde.

De Roon vervolgde in een nieuwe post op serieuze toon: "We hebben geschiedenis geschreven. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ongelofelijk trots ik ben op dit team, de stad Atalanta en onze supporters." Uiteindelijk kreeg de middenvelder de lachers weer op zijn hand met een derde post. Ditmaal deelde hij een foto van zijn tijd bij Sparta Rotterdam, waar hij opnieuw niet al te best op staat. "Als deze jongen de Europa League kan winnen, geef je dromen dan niet op", luidde het bijschrift.

Donderdagochtend volgt een selfie van de Roon, waarin hij in bed ligt met de Europa League-trofee. "Ik heb mijn vrouw een bericht gestuurd dat ik in bed lag met een nieuwe liefde", schrijft de middenvelder met een knipoog bij de foto.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 4x je inzet als Uitblinker Memphis Depay met rechts scoort tegen Polen!
0
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
63
NOS-talkshow krijgt bakken met kritiek: 'Dit is echt tenenkrommend slecht'
5
De Engelse doelpuntenmachine die nooit uitkwam op een eindtoernooi
6
Van der Gijp en Derksen delen hun favoriete basisopstellingen tegen Polen
6
Veerman: 'Bosz weet dat ik daar 1 keer per jaar heenga en dan geen water drink'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties