Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij werd uitgelachen toen hij bij Leicester City kwam'

Laatste update:

"Je vraagt je nu af wat voor gevolgen dit zal hebben voor de rest van het voetbal. Zullen we meer van dit soort stunts zien?", vroeg Carragher zich openlijk af. "Arsène Wenger had het laatst bij het juiste eind: niet één van deze spelers is op de rode loper geboren. Ze hebben allemaal een geschiedenis om te vertellen. Hoe hard ze hebben moeten werken om dit mee te mogen maken. Niemand speelde voor grote clubs of ging voor een grote transfer. Dat inspireert spelers."

"Wellicht is het niet inspirerend voor professionals, maar wel voor jonge voetballers die een professioneel contract kregen en daarna het voetbal moesten verlaten. De spelers van Leicester City zijn legendes voor het leven." De rol van Claudio Ranieri is echter ook belangrijk, zo benadrukt de voormalig Liverpudlian. "Laten we eerlijk zijn, hij werd uitgelachen toen hij bij Leicester City kwam. In de trainerswereld zijn er slechts een paar trainers die op handen worden gedragen. De rest krijgt er verbaal van langs."

"Maar Ranieri loopt al meer dan twintig jaar mee en heeft met grote spelers gewerkt. Hij heeft naast belangrijke prijzen gegrepen en dat pikte hij niet. Mogelijk krijgt hij nu de credits die hij verdient", zo besloot Carragher. "En dat weet ik eigenlijk wel zeker. Hij heeft iets bereikt wat een andere trainer wellicht niet was gelukt. Hij zal nooit meer vergeten worden en dit verhaal zal de komende honderd jaar nog vaak worden verteld. Dit is zo zeldzaam. Je kan het gewoon niet geloven. Er moet een standbeeld voor Ranieri komen."

DAAR ZIJN ZE! PRACHTIG!!! ?? ?? ?? ?? GEFELICITEERD!!!

Geplaatst door voetbalzone op maandag 2 mei 2016

-

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties