Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij wil bij Napoli worden wat Totti bij AS Roma is geworden'

Laatste update:

De 25-jarige middenvelder liet onlangs al weten niet over een zomers vertrek bij i Partenopei na te denken en volgens Venglos, net als Mino Raiola een belangenbehartiger van de Slowaak, is het aannemelijk dat de spelmaker nog jaren in Napels blijft. "Als hij had willen vertrekken, dan had hij nu kunnen gaan. Er liggen aanbiedingen van enkele topclubs, maar Marek wil Napels niet verlaten. Hij wil hier de rest van zijn leven blijven en hier worden wat Francesco Totti bij AS Roma is geworden", zegt hij.

Hamsik tekende in de zomer van 2007 voor Napoli en heeft er nu dus al zes jaar opzitten bij de blauwhemden. Om Romanista Totti te evenaren, zal Hamsik nog ten minste vijftien jaar bij Napoli moeten spelen. De 63-voudig international, tien doelpunten, speelde voor zijn huidige club al ruim 200 wedstrijden en hierin scoorde hij 61 keer. De Slowaaks Voetballer van het Jaar van 2009 komt, doordat Napoli als tweede eindigde, komend seizoen opnieuw uit in de groepsfase van de Champions League.

Speelt Marek Hamsik de rest van zijn loopbaan voor Napoli?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
7
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
15
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties