Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij wil de landstitel met Feyenoord, het gezeik neemt hij op de koop toe'

Laatste update:

Kuyt was afgelopen seizoen zeer belangrijk voor Feyenoord, maar heeft in de eerste duels van de nieuwe voetbaljaargang nog niet kunnen imponeren. In de optiek van Mark van Bommel had Kuyt op zo´n moment niet de pers moeten ontlopen. "Het teambelang moet vooropstaan. Dat moet je naar buiten toe altijd blijven uitstralen als aanvoerder, ook naar de rest van de groep. Desnoods voer je maar een toneelstukje op.''

Kuyt, ambitieus als hij is, wil geen rol op het tweede plan. Dat vindt Bert van Marwijk niet meer dan logisch, in verband met zijn status en ervaring. "Hij verdient duidelijkheid, eigenlijk vóór het seizoen al. Als de kans bestaat dat hij wat minder gaat spelen, moet je daar al vooraf eerlijk over zijn. Bespreek de scenario's. Ik weet niet of dat ook is gebeurd", vraagt de ex-coach van Feyenoord zich in het Algemeen Dagblad af.

Kuyt is 'de mentor van de ploeg', zoals Pierre van Hooijdonk en Joris Mathijsen dat in het verleden ook waren, maar hij wil ook de voorganger óp het veld zijn. Niet voor niets werd hij afgelopen seizoen clubtopscorer en leverde hij diverse assists. Van Marwijk vindt niet dat Kuyt na het winnen van de KNVB Beker al afscheid had moeten nemen, ook al wordt hij niet meer beter. "Als iemand zijn eigen lichaam goed kent, is het Kuyt wel.''

Van Bommel weet dat Kuyt kampioen wil worden met Feyenoord en dat de KNVB Beker nog niet genoeg is. "Hij wil de titel en niets minder. Het eventuele gezeik dat een oudere speler al snel krijgt in Nederland, neemt hij daarbij op de koop toe."

Dirk Kuyt had na afgelopen seizoen moeten stoppen

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties