Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij wil graag cashen en heeft ook toestemming om PSV te verlaten'

Laatste update:

"Hij wil graag cashen en heeft ook toestemming om de club te verlaten. Merkwaardig eigenlijk dat de clubs uit de topcompetities niet voor hem in de rij staan. Maar dat hij weggaat, staat toch wel buiten kijf", zo stelt Vermeulen. Wijnaldum wordt met Newcastle United, Sunderland, Olympique Marseille en Zenit Sint-Petersburg in verband gebracht. Laatstgenoemde club bracht een bod van tien miljoen euro uit, maar dat voorstel werd afgewezen door PSV.

Vermeulen denkt dat PSV ook formele biedingen op Jetro Willems kan verwachten. "In het huidige voetbal moet een vleugelverdediger ook aanvallen en hij kan dingen die voor een linksback heel bijzonder zijn. Dat zal men in Europa ook hebben gezien. Maar goed, of hij weggaat is niet zeker."

Denk jij dat Georginio Wijnaldum deze zomer bij PSV vertrekt?

Meer nieuws

Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
0
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
3
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
6
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties