Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'

Laatste update:

PSV pakte twee weken geleden de landstitel door in eigen huis met 4-2 af te rekenen met Sparta Rotterdam. Een dag later stond de huldiging in het stadion en de stad op het programma. Na het uitduel met Fortuna Sittard (1-1) van vorig weekend vertrok de staf en selectie deze week naar Ibiza om het seizoen samen af te sluiten.

Dat zorgde hier en daar voor kritiek, omdat de Eindhovenaren zondag tegen RKC Waalwijk spelen. De ploeg van trainer Henk Fraser strijdt nog om handhaving in de Eredivisie. Mike Verweij vond het 'knettergek' dat PSV deze week naar Ibiza ging. Dat liet de journalist maandag weten in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

"We zullen half Eindhoven wel weer over ons heen krijgen, maar zo'n trip naar Ibiza terwijl het seizoen niet afgelopen is... Ik vind dat eigenlijk gewoon knettergek. Het gebeurt vaker, en PSV zal vast wel winnen, want PSV heeft heel veel kwaliteit. Ik mag hopen dat Bosz zijn spelers gigantisch weet te motiveren voor die wedstrijd, want anders is het gewoon competitievervalsing", aldus Verweij.

"Ik vind echt dat je dit niet kunt maken naar Excelsior toe. Je weet dat als een ploeg naar Ibiza gaat... En we hebben ook de spelers van PSV gezien tijdens de huldiging in Eindhoven... Ik vind dat je dat gewoon niet moet doen." Bosz geeft vrijdagmiddag tekst en uitleg over de trip.

Reactie Bosz


"Er was geen andere mogelijkheid om dit met elkaar te vieren", citeert Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad de trainer van PSV. "De spelers gaan na deze week straks naar verschillende landen. Vandaar dat het zo valt." Bosz snapt dat de trip hier en daar voor gefronste wenkbrauwen zorgt.

"Ik kan me voorstellen dat andere clubs verbaasd zijn over deze trip naar Ibiza. Maar er was geen andere mogelijkheid. En er is echt niet alleen bier gedronken, hoor. Ik heb de spelers de ranglijst laten zien en ze duidelijk gemaakt welke druk er nog bij andere clubs is. Ik heb ze gewezen op hun verantwoordelijkheid", laat Bosz optekenen door Marco Timmer van Voetbal International.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

PSV
Wat vind jij van de Ibiza-trip van PSV?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?'
8
Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
10
De 10 grootste Eredivisie-blunders op een rij: Noppert en Ajacieden schutterden
8
VZ Kort: Dries Mertens plakt er een jaar aan vast bij Galatasaray
77
Ajax pikt talent op uit Rotterdam: 'Heb dezelfde kwaliteiten als Timber'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties