Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij wilde mijn complete team ontmantelen en mee naar Engeland nemen'

Laatste update:

"Ik vond het niet gepast dat Sarri zei dat we beiden fouten hadden gemaakt. Ik denk niet dat ik fouten heb gemaakt", benadrukte De Laurentiis in gesprek met Sky Sport Italia. Sarri bleef na zijn congé contractueel verbonden aan Napoli, waardoor Chelsea tot een akkoord met de Italianen moest komen om de oefenmeester te kunnen presenteren als opvolger van landgenoot Antonio Conte.

DONE DEAL! Maurizio Sarri is de opvolger van Antonio Conte bij Chelsea! De oud-trainer van onder meer Napoli heeft voor drie seizoenen getekend op Stamford Bridge. #sarri #conte #chelsea #napoli

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Hij had een contract, dus ik had kunnen reageren op zijn onaanvaardbare gedrag", stelde de hoogste sportbestuurder van de Serie A-club. "Hij had kritiek op spelers waarvan hij dacht dat ze niet heel goed waren. Ik was niet fout om hem uit te dagen. Deze spelers hebben Sarri heel veel gegeven. Hij slachtte ze af tijdens zijn beroemde trainingen, maar ze reageerden altijd goed. Daarna wilde hij mijn complete team ontmantelen en mee naar Engeland nemen."

"Ik heb Marina (Marina Granovskaia, directeur van Chelsea, red.) op onze rechten gewezen. Hij wilde Jorginho en ik gaf pas toestemming na een gesprek met Ancelotti. Hij vertelde me dat hij hoge verwachtingen heeft van Amadou Diawara en daarnaast Marek Hamsik dieper wil laten spelen." Napoli eindigde afgelopen seizoen als tweede, op vier punten van Juventus.

Denk jij dat Chelsea komend seizoen in de top vier eindigt?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
23
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
41
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties