Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij wilde naar een grotere club en die kans had hij bij Liverpool'

Laatste update:

"Hij wil naar een grotere club dan Lyon en die kans had hij bij Liverpool. Maar de huidige situatie kennende, denk ik dat hij alle opties in overweging neemt. Als er een aanbieding komt van een hele grote Europese club, zal hij daar natuurlijk achteraan gaan. Maar nogmaals, de clubs zullen er ook uit moeten zien te komen, aangezien er in deze onderhandelingen altijd drie partijen zijn", vertelde de trainer aan verslaggevers.

"Dat gezegd hebbende, denk ik dat de situatie moet blijven zoals hij nu is. Hij speelt bij Lyon, hij is onze aanvoerder, hij gaat in de Champions League spelen, hij is beslissend. Ondanks zijn blessure heeft hij dit seizoen zijn beste spel laten zien, dus wat ons betreft is de situatie niet vreselijk", sluit de oefenmeester van les Gones af.

Naast Liverpool werd Fekir de afgelopen weken ook in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, terwijl Manchester United eveneens geïnteresseerd zou zijn. The Red Devils hebben de middenvelder naar verluidt een aanbieding gedaan, al is het niet bekend of de club van trainer José Mourinho ook daadwerkelijk in gesprek is met Lyon.

Denk jij dat Nabil Fekir deze zomer gaat vertrekken bij Olympique Lyon?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
107
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
9
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
9
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties