Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij wilde Ronaldo, omdat dit aantrekkingskracht op de Chinese markt had'

Laatste update:

"Het is waar, Yonghong Li wilde Cristiano Ronaldo naar AC Milan halen. Meneer Li wilde Ronaldo halen, omdat hij het idee had dat dit een enorme aantrekkingskracht op de Chinese markt zou hebben. Hij wilde Madrid verlaten en we hebben in 2017 een ontmoeting met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes gehad, om de kosten en zijn beschikbaarheid te checken", vertelt Fassone in gesprek met Il Sole 24 Ore.

"Op dat moment overtuigde ik hem ervan om zijn droom op te geven: Ronaldo was te duur. Ik denk dat AC Milan op dat moment geleid werd door een aantal uitstekende directeuren, we draaiden twintig miljoen euro meer aan omzet", vervolgt de voormalig algemeen directeur van AC Milan. Hij verliet i Rossoneri afgelopen zomer, nadat de club in Amerikaanse handen was gevallen. Li had AC Milan in de schulden gebracht en moest de club daarom verkopen aan investeringsfonds Elliott.

"Bij de schuld van 126 miljoen euro was een bedrag van 45 miljoen euro inbegrepen voor buitengewone kosten, dat volledig gedekt werd door Elliott. Ik hoor nu niks meer van Li, weleens van zijn rechterhand David Han Li", stelt Fassone. Er worden vraagtekens gesteld bij de herkomst van het geld van de Chinese zakenman. "Ik heb geen idee waar zijn geld vandaan kwam. Maar er waren prestigieuze adviseurs betrokken bij de overname, dus waarom had ik aan Li moeten twijfelen?"

Had jij Cristiano Ronaldo bij AC Milan willen zien?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties