Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij wilde vorig jaar als PSV'er dolgraag naar Ajax, hoe pijnlijk is dat?'

Laatste update:

"Waar Feyenoord en PSV niet of amper over een eigen vermogen beschikken is Ajax stervensrijk", stelt Borst. Hij constateert dat Ajax als 'gedoodverfde landskampioen' zes tot twaalf keer zoveel inkomsten uit Europees voetbal genereert. "Als per 2024 de Champions League van opzet verandert, beurt de beste Nederlandse club (Ajax dus) elk jaar 70 miljoen euro. Zullen we het woord concurrentie maar schrappen?"

Ihattaren wakkert vuurtje aan met compliment op Instagram aan Ajacied

Mohamed Ihattaren complimenteerde op Instagram Brian Brobbey, tot ongenoegen van een deel van de PSV-fans.Lees artikel

Borst ziet dat de afstand 'onoverbrugbaar' is geworden en dat het 'gênante vormen aanneemt'. "Bij Ajax gaat het om miljoenen, bij de volgers om kleingeld. Arm Feyenoord. Komt halverwege dit seizoen met een uitgerangeerde Argentijnse spits op de proppen van een half miljoen, terwijl Ajax een gaaf Frans exemplaar van 22,5 miljoen euro presenteert", zo wijst hij op Sébastien Haller. Borst noemt Ajax de 'maat der dingen' en ziet de rest van de clubs 'figureren'.

"Steven Bergwijn wilde als PSV'er vorig jaar dolgraag (terug) naar Ajax. Hoe pijnlijk is dat? Op dit moment flirt de wulpse Mo Ihattaren op social media zo met Ajax dat hij op een golddigger lijkt. In zijn denken en spelen hoort het kind nog in de ArenA thuis ook", concludeert Borst. Bergwijn verruilde PSV een jaar geleden uiteindelijk voor Tottenham Hotspur. "Hij wil naar voren, gewoon lekker voetballen. Het is de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Ajax. Tadic, Blind en wat Zuid-Amerikanen zouden Mo de mores van het vak bijbrengen."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
27
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties