Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij zal niet verlengen bij United, maar ik weet niet of we hem binnen hebben'

Laatste update:

"Fellaini zou een belangrijke speler kunnen zijn, dat is hij ook. We weten dat hij niet gaat vernieuwen bij Manchester United, maar het is lastig om te zeggen of we ook een deal hebben weten te sluiten", legt technisch directeur Massimiliano Mirabelli uit aan Sky Italia. "Hij heeft belangrijke kwaliteiten, we zullen iets proberen, maar we houden ook nog wat achter. We moeten onze aankopen eerst rond hebben voor we ze kunnen aankondigen."

Fellaini kwam dit seizoen zestien keer in actie in de Premier League, waarvan elf keer als invaller. Verspreid over alle competities kwam de middenvelder in deze voetbaljaargang tot 7 basisplaatsen in 23 wedstrijden voor de club waarvoor hij sinds 2013 speelt. De dertigjarige Rode Duivel speelde na zijn transfer van Everton voor een dikke 32 miljoen euro ruim 150 wedstrijden voor Manchester United en won met the Red Devils onder meer een FA Cup en de Europa League.

Zou jij Marouane Fellaini een goede aanwinst vinden voor AC Milan?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties