Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij zei: 'denk je soms dat je een superster bent? Met je haren en tattoos'

Laatste update:

De Duitser zag het aanvankelijk niet in Grot zitten, zo vertelt de jeugdinternational van het Nederlands elftal in een interview met Voetbal International. Grot vond het 'vervelend' hoe Hyballa dat liet blijken. Hij had voor een training een keer zijn haar laten 'straighten' en toen hij met een knieblessure naar het gras ging, besloot Hyballa als scheidsrechter niet te fluiten.

"Hé, scheids, riep ik. Hielp niets. De trainer liet gewoon doorspelen. Na de training viel hij tegen me uit. Denk jij soms dat je een superster bent? Met je haren, met je tatoeages. Ik discussieer niet met achttienjarigen! Hij reageerde vaak op zo'n manier", aldus Grot.

De aanpak van Hyballa werkte 'averechts' waardoor de Arnhemmer steeds minder zelfvertrouwen kreeg. Hij vat zijn tijd onder Hyballa dan ook samen als 'leerzaam, maar vooral ook erg zwaar': "Te zwaar." Grot kwam in De Goffert tot 6 doelpunten in 35 wedstrijden en namens Leeds maakte hij er slechts eentje.

Denk jij dat Jay-Roy Grot gaat slagen bij VVV-Venlo?

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties