Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij zei gewoon: Ajax, aju paraplu! Ik heb hier geen zin meer in'

Laatste update:

Lang maakte de afgelopen periode een uitstekende indruk bij Club Brugge. Zo maakte de aanvaller afgelopen zaterdag een schitterend doelpunt tegen Oostende (3-0) en kreeg hij ook alom waardering voor zijn optreden in de Champions League tegen Paris Saint-Germain (1-1). Hij werd uitgeroepen tot Man of the Match en kreeg vervolgens vrijdag te horen dat hij zich begin volgende maand mogelijk mag melden in Zeist voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland en Gibraltar.

"En terecht", noemt Driessen het besluit van Van Gaal om Lang bij de voorselectie te halen. "Die jongen heeft het aangedurfd om te zeggen: Ajax, aju paraplu! Ik heb hier geen zin meer in en ga mijn eigen weg. Dusan Tadic en ik, dat wordt nooit wat. Zowel niet op het veld maar ook daarbuiten, want Noa Lang is een mannetje en durft zijn mond over te trekken", aldus Driessen in een video op de website van De Telegraaf.

Volgens Driessen boterde het in Amsterdam totaal niet tussen Lang en Tadic, die allebei op de linksbuitenpositie uit de voeten kunnen. "Totaal niet, totáál niet. Want Tadic is een Serviër en is de leider van de ploeg. Iedereen moet hem volgen, zijn wil is wet. Maar zo werkt dat niet bij Noa Lang. Die ging daar gewoon vol tegenin. Het was of Tadic of Noa Lang. Toen koos Ajax natuurlijk voor Tadic. Maar Lang had wel gezien: hier is geen toekomst voor mij", aldus de chef voetbal van de krant.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De 22-jarige Lang koos voor een vertrek naar Club Brugge. "Iedereen dacht: die verzuipt, daar horen we nooit meer wat van. Hij is de grote sensatie van de Jupiler Pro League, vorig jaar ook al. Dinsdag stonden Mbappé, Messi en Neymar op het veld. Man van de wedstrijd? Noa Lang."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties