Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij zit heel dicht tegen de top van het eerste elftal van PSV'

Laatste update:

De oud-voetballer stelt bij Omroep Brabant vast dat de middenvelder goed speelde tegen de Kralingers. "Hij speelde een leuke wedstrijd en heeft veel snelheid, iets wat PSV nodig heeft. Hij zit heel dicht tegen de top van het eerste elftal. Ik denk dat we hem de komende weken wel vaker in de basis zien staan en er nog veel plezier aan gaan beleven."

Gutiérrez kwam afgelopen zomer over van het Mexicaanse Pachuca en speelde tot op heden dertien wedstrijden voor de Eindhovenaren, met vier doelpunten en evenzoveel assists tot gevolg. De twaalfvoudig Mexicaans international annex boezemvriend van Hirving Lozano ligt nog tot medio 2023 vast in het Philips Stadion.

Van de Kerkhof is blij dat PSV op schot was tegen Excelsior, maar had graag gezien dat de score hoger was uitgevallen. "Ze hadden eigenlijk met dubbele cijfers moeten winnen, maar het was positief om te zien dat ze negentig minuten lang gas bleven geven. Ze zijn op de goede weg", aldus de voormalig Oranje-international, die in de jaren zeventig en tachtig jarenlang actief was voor PSV.

Verwacht jij dat Erick Gutiérrez dit seizoen een vaste basisspeler wordt bij PSV?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties