Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij zou het hebben verdiend om tegen Ajax beloond te worden'

Laatste update:

"Zeer jammer en onnodig. Ondanks een 3-0 voorsprong en een man-meer-situatie is het niet gelukt om door te gaan. Twee late doelpunten zorgden voor het Fußballwunder von Gelsenkirchen", analyseert N-TV. BILD noemt Leon Goretzka als de belangrijkste speler aan de kant van Die Knappen: "Hij is Schalke's meest volharde Euro-Fighter, ondanks het bittere einde. Hij botste met André Onana, moest worden ondersteund naar de kleedkamer, maar keerde vervolgens terug op het veld en ging voorop in de strijd."

"Na 82 minuten ging Goretzka moegestreden naar de kant. Helemaal leeg voor onderzoek naar het ziekenhuis (waar hij een hersenschudding bleek te hebben, red.)", gaat het medium verder. "Schalke was sowieso blij dat het nog meedeed na de beschamende nederlaag in Amsterdam. Dankzij keeper Ralf Fährmann werd dat geen debacle. Hij zou het hebben verdiend donderdagavond beloond te worden. Het tragische is dat dit voorlopig best eens de laatste internationale wedstrijd voor Schalke zou kunnen zijn. Het lijkt er niet op dat het via de competitie Europees voetbal gaat halen. Ajax heeft de Europese droom van Schalke verplettert."

Ook Der Westen was, ondanks dat het goed spel zag van Schalke, teleurgesteld: "Bitter einde. Ajax beëindigt titeldroom Schalke! Agressie, vastberaden en dynamisch; Schalke begon zoals het moet als je de tegenstander duidelijk wil maken dat een verhitte strijd wacht."

-
Vind jij dat Schalke 04 het verdiende om door te gaan?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties