Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hint vanuit Engeland geeft Zidane hoop: 'Alles is nu nog een groot vraagteken'

Laatste update:

Real Madrid zou deze zomer nadrukkelijk in de markt zijn geweest voor Pogba. De Koninklijke kwamen er echter niet uit met Manchester United, dat naar verluidt een bedrag van 150 miljoen euro wenst te ontvangen voor de middenvelder. Om die reden zou Real Madrid vervolgens bij Donny van de Beek terecht zijn gekomen, al wacht de Spaanse topclub volgens Mundo Deportivo voorlopig even met het aantrekken van de Ajax-middenvelder om ruimte in de kleedkamer te maken. Daarnaast behoort de peperdure komst van Neymar ook nog tot de mogelijkheden voor Real Madrid.

De transferwindow in Engeland sloot voorafgaand aan de eerste speelronde van de Premier League en het lijkt niet aannemelijk dat Manchester United nog wil meewerken aan een vertrek van Pogba, terwijl er geen vervanger in huis kan worden gehaald. Real Madrid-trainer Zinédine Zidane heeft de hoop echter nog niet opgegeven en ook Pogba hint naar een transfer. "Ik voel me altijd goed als ik voetbal. Dit is waar ik van houd, het is mijn werk. Ik zal altijd mijn uiterste best doen als ik op het veld sta", begint Pogba in gesprek met RMC Sports.

"We weten dat er allerlei dingen zijn gezegd. De tijd zal uitwijzen hoe het precies zit. Alles is nu nog een groot vraagteken", vervolgt de Franse middenvelder. Zijn contract bij Manchester United loopt nog tot medio 2021. Eerder deze zomer zag hij Romelu Lukaku naar Internazionale vertrekken. "Ik ben nu bij Manchester United en maak plezier met mijn ploeggenoten. Ik wil iedere wedstrijd winnen en zal alles geven om dat op het veld voor elkaar te krijgen."

Zie jij Paul Pogba naar Real Madrid vertrekken?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
11
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties