Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hirving Lozano hierheen? Dat komt dan uit de koker van Mino Raiola'

Laatste update:

"Lozano naar Everton? Dat kwam vorig jaar ter sprake omdat hij de technisch directeur (Marcel Brands, red.) hier kent. Er is hem in het verleden inderdaad door scouts verteld om Lozano te nemen, maar ik denk dat de huidige geruchten uit de koker van zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola. Red.) komen. Zover ik weet is Everton momenteel met andere spelers bezig", laat Jacomuzzi weten in gesprek met Radio Marte.

Brands zelf sprak onlangs in gesprek met de NOS over de geruchten omtrent eventuele aanwinsten. "Dat gebeurt altijd in deze periode. Dan lees ik David Neres, dan lees ik Lozano... Noem ze maar op. Maar we hebben geen contact met deze spelers. Het feit dat je geld kunt uitgeven, betekent dat je veel voorzichtiger moet zijn. Als je hier een misser maakt, dan kom je er ook bijna niet meer vanaf. Spelers verdienen veel geld en er zijn niet veel clubs die zulke salarissen of transfersommen kunnen betalen."

Lozano, vanwege een blessure niet opgenomen in de selectie van Mexico voor de Gold Cup, ligt in Eindhoven nog vier seizoenen vast. La Gazzetta dello Sport bracht de PSV-aanvaller met Napoli in verband gebracht en noemde een transferbedrag van vijftig miljoen euro. Voorzitter Aurelio De Laurentiis bevestigde de interesse, maar kwam niet veel later met het nieuws dat een deal met PSV niet langer topprioriteit is. Er zijn naar verluidt enkele Premier League-clubs geïnteresseerd, maar in het Philips Stadion is nog geen concreet bod neergelegd.

Zou jij Everton wel een goede club vinden voor Hirving Lozano?

Meer nieuws

Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
2
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
9
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties