Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hirving Lozano moet wijken om miljoenen voor vervanger op te leveren'

Laatste update:

Napoli zou Jeremie Boga bovenaan zijn verlanglijstje voor volgend seizoen hebben gezet en de enkelvoudig international van Ivoorkust speelt net als Lozano links voorin. I Partenopei hebben al een bedrag van twintig miljoen euro gereserveerd om de 22-jarige Boga over te kunnen nemen van Sassuolo, maar hopen deze som te kunnen verhogen met een deel van het geld dat Lozano op moet brengen. De aanvaller werd eerder al in verband gebracht met een overstap naar Everton, waar hij in Carlo Ancelotti de manager zou treffen die hem naar Napels haalde.

Napoli moet wel hopen dat Chelsea mee wil werken aan een verhuizing van Boga. De linksbuiten ruilde de jeugdopleiding van the Blues bijna twee jaar geleden in voor Sassuolo en Chelsea heeft de optie om elk bod op Boga te evenaren. Als de Londenaren ervoor kiezen om hem terug te halen naar Londen, staat Napoli daardoor in principe machteloos.

Boga is overigens niet het enige transferdoelwit voor aankomende zomer. Napoli zet ook vol in op de komst van Olympiacos-linksback Kostas Tsimikas, die voor om en nabij de vijftien miljoen ingelijfd kan worden. De Italianen dromen daarnaast van een deal met Real Madrid voor Luka Jovic, maar de door de Koninklijke gevraagde vraagprijs van veertig miljoen vormt waarschijnlijk een fors obstakel.

Denk jij dat Hirving Lozano het best kan vertrekken bij Napoli?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties