Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hirving Lozano verlaat PSV in de winterstop alweer voor nieuw avontuur

Laatste update:

Bij de terugkeer van Lozano in Eindhoven waren de verwachtingen hoog gespannen, maar ondanks het overtuigende kampioenschap van PSV vielen de prestaties van de Mexicaan enigszins tegen, met slechts 6 doelpunten in 33 officiële optredens.

Lozano werd vorige zomer voor een bedrag van 15 miljoen euro overgenomen van Napoli, waarmee de aanvaller kampioen was geworden. Komende winter, anderhalf jaar later, gaat de Mexicaan voor 12 miljoen euro naar San Diego, dat volgend seizoen voor het eerst actief is in de Major League Soccer.

Lozano zei een aantal weken geleden in gesprek met ESPN nog dat hij helemaal niet bezig zou zijn met een vertrek. "Ik verwacht nog lang in Europa te spelen", stelde de Mexicaan. "Ik houd van deze stad en de mensen. Hier zorgen ze goed voor me. Ik hoop hier nog lang te blijven."

Nu is een transfer dus toch rond. San Diego had Lozano namelijk gebombardeerd tot de eerste 'Designated Player'. Door die regel mogen MLS-clubs drie spelers in hun selectie hebben die normaal gesproken buiten de salarisnormen vallen, door een hoger salaris te bieden dan wel door een transfersom te betalen. Lozano gaat naar verluidt zes miljoen euro per jaar verdienen.

Dat Lozano terechtkomt bij een ambitieuze club, blijkt wel uit de verdere plannen die zij hebben. San Diego, dat pas een jaar oud is, benaderde ook al Kevin De Bruyne.

Lozano gaat vanaf 1 januari aan de slag in de Verenigde Staten. De reden daarvoor is dat de nieuwe competitie daar pas in februari begint. Tot die tijd zal hij nog in het Philips Stadion te bewonderen zijn. Hoe PSV het vertrek van Lozano gaat opvangen is nog niet duidelijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Portugal-Frankrijk en win 25.000!
0
Voetbal International verwacht vertrek van absolute grootverdiener bij Ajax
26
Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
42
'Feyenoord gaat deze week in gesprek met Atlético Madrid over transfer'
23
Ajax heeft Eredivisie-doelman in beeld als stand-in voor Diant Ramaj
26

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties