Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Historische' Giroud doet Benzema even vergeten: 'Een nieuwe kroon'

Laatste update:

Giroud was dinsdag na iets meer dan een halfuur spelen goed voor de 2-1, op aangeven van Adrien Rabiot. Kylian Mbappé verzorgde twintig minuten voor tijd de assist op het doelpunt waarmee Giroud de 4-1 eindstand verzorgde. Daarmee kwam de spits van AC Milan op 51 goals, evenveel als recordhouder Henry. Bondscoach Didier Deschamps gunde zijn aanvalsleider daarom vlak voor het eindsignaal een publiekswissel. "Zonder een enorm geheim te onthullen, móest de trainer hem wel plagen over zijn nieuwe kroon", schrijft L'Equipe over het voorval.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

'Historisch', zo omschrijft zowel Le Parisien als Maxifoot de mijlpaal van Giroud, die bovendien de oudst scorende speler voor het Franse nationale team ooit werd. Eerstgenoemde krant licht ook het optreden van Mbappé uit. "Scorend en doorslaggevend in de passing: de aanvaller van PSG miste zijn reünie met de competitie die hem vier jaar geleden aan de planeet onthulde niet. Zijn kopbal in de tweede helft zette hem in de top vijf doelpuntenmakers in de Franse WK-geschiedenis (Mbappé kwam op vier goals, evenveel als huidig teamgenoot Antoine Griezmann, red.)."

Opvallend is dat Giroud op het vorige WK in zeven wedstrijden niet één keer tot scoren kwam. Wat heet, de spits schoot niet eens op doel in Rusland. Dinsdagavond maakte hij dan ook zijn eerste doelpunten op een mondiaal eindtoernooi sinds 2014, toen hij in de groepsfase tegen Zwitserland eenmaal keer wist te scoren. Komende zaterdag kan Giroud recorddeler Henry definitief voorbijgaan, in het tweede groepsduel met Denemarken. Dan moet Frankrijk het wel doen zonder Lucas Hernandez, die dinsdag uitviel met een ernstige blessure.

WK
Frankrijk
4 - 1
Australië
Gaat Olivier Giroud Thierry Henry dit WK nog voorbij?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
29
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
18
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
7
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
65
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties