Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hodgson laat duo afvallen en heeft Engelse EK-selectie echt rond

Laatste update:

Vijftien dagen geleden maakte Hodgson zijn voorselectie kenbaar en werd al duidelijk dat Theo Walcott sowieso niet mocht rekenen op een plek in de uiteindelijke groep. Nu zijn Drinkwater en Townsend erbij gekomen als afvallers. In het geval van Townsend werd dat al enigszins verwacht, omdat hij met Newcastle United degradeerde uit de Premier League en geen spraakmakend seizoen draaide met zijn club.

Voor Drinkwater is het uitblijven van een definitief ticket voor het EK wel een teleurstelling. Hij slaagde erin een historische landstitel te pakken met Leicester City en werd samen met teamgenoot Jamie Vardy opgenomen in de voorlopige groep. Toch moet hij nu op de valreep thuisblijven. Drinkwater heeft de pech dat het middenveld van Engeland zeer goed bezet is en dat concurrenten als Dele Alli, Ross Barkley en Jordan Henderson een streepje voor hebben.

De volledige selectie:

Doel: Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley)

Verdediging: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Kyle Walker (Tottenham Hotspur)

Middenveld: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (Everton), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City), Jack Wilshere (Arsenal)

Aanval: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool) en Jamie Vardy (Leicester City).

Danny Drinkwater en Andros Townsend zijn twee logische afvallers

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties