Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hodgson roept Spurs-revelatie op: 'Hij is 21 jaar en nu al de ster'

Laatste update:

"Hij is zijn plaats in de selectie absoluut waard. Ik heb eerder ook Saido Berahino de kans gegeven en Harry heeft net zo veel recht op een invitatie als Saido. Hij moet nu bewijzen dat hij goed genoeg is om te concurreren met Wayne Rooney, Danny Welbeck en Daniel Sturridge. Maar als ik hem die kans niet geef, dan kan hij zich natuurlijk ook nooit bewijzen", aldus Hodgson tegen het persbureau Press Association.

"Ik ben altijd bereid om iemand die een geweldige vorm laat zien, een kans te geven. Kane heeft de kwaliteiten die je bij een centrale aanvaller wil zien. Als je op 21-jarige leeftijd de ster van een team als Tottenham bent, dan doe je het gewoon erg goed." Kane scoorde dit seizoen al 23 keer in 35 officiële wedstrijden voor the Spurs. Hodgson gaat waarschijnlijk nog meer relatief jonge spelers aan de selectie toevoegen.

Hij is gecharmeerd van Burnley-spits Danny Ings en ook Ryan Mason en Jordon Ibe kunnen hem bekoren. "We houden Ings zeker in de gaten en kijken ook naar Mason. Ibe is nog erg jong en er zijn heel veel jonge gasten met wie hij moet zien af te rekenen", aldus Hodgson. Wayne Rooney lijkt ondanks alles niet te hoeven vrezen voor zijn plek in de voorhoede: "Ik denk niet dat hij op het middenveld het beste tot zijn recht komt. Rooney is een echte doelpuntenmaker. Maar goed, zeg nooit nooit."

-
Wie is een betere aanvaller voor de Engelse ploeg?

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
2
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
28
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
9
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties