Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hoe heeft de FIFA het verzonnen, doelsaldo boven onderling resultaat?'

Laatste update:

"Dat was het dan", schrijft het Algemeen Dagblad. Niet alleen de uitschakeling, maar ook het afscheid van Robben komt volgens de krant hard aan. De aanvoerder laat een 'gapend gat' achter bij Oranje. "Zoveel inspiratie bij jezelf op kunnen roepen, nota bene op zo'n bij voorbaat uitzichtloze avond: het tekent Robben, het fenomeen uit Bedum, dribbelwonder zoals je ze nog zelden ziet." Het dagblad vraagt zich af hoe het kan dat 'het zo beperkte' Zweden boven Oranje is geëindigd. In beide onderlinge duels was Oranje volgens de krant sterker. "Hoe heeft de FIFA het in vredesnaam kunnen verzinnen: doelsaldo laten prevaleren boven onderling resultaat?"

De Telegraaf stelt dat de KNVB in de toekomst vaker moet kiezen voor wedstrijden in Rotterdam. Tegen Zweden werd gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. "Stelt de KNVB het sportieve aspect in de toekomst echt voorop, dan zal de bond vaker moeten uitwijken naar De Kuip. Een wens die sterk leeft bij de internationals, hoewel het publiek en de omstandigheden gisteren in de ArenA prima waren. Alleen ontbrak de gedroomde ontknoping, maar dat heeft nergens anders aan gelegen dan aan spelers, trainers en KNVB-bestuurders."

'Jaloers op de tegenstander', kopt Trouw. "Daar lopen de Zweden, jaloersmakend, met hun uitgangspositie ook waardoor ze zo gereserveerd kunnen spelen als ze deze avond spelen", schrijft het dagblad. "Teamverband, dat kunnen zij smeden, zit in hun aard. Ons sterkste punt is het niet." Voor een korte periode, was dat wel zo, rond het WK 2014 bijvoorbeeld. "Aan een strakke hand, toen die van Louis van Gaal. Maar als het langer duurt en we toch weer gaan denken dat we beter zijn dan we zijn en de kwaliteit neemt juist alleen maar af, dan gaat het fout, goed fout."

Ook in de buitenlandse pers wordt bericht over de eliminatie van Nederland. In België is Het Nieuwsblad positief gestemd over de toekomst van Oranje. "Geen voetbalmirakel, wel een teken van hoop voor de Nederland-fans: het Nederlandse elftal rechtte de rug, maar na een rampzalige campagne was dat niet genoeg voor een WK-ticket." BILD, nooit te beroerd om Oranje te provoceren, kopt: 'Nederland boekt zomervakantie 2018'. "Bayern München-ster Robben gaf de fans met een Doppelpack nog hoop, maar de 7-0 was nooit echt dichtbij. Morgen kunnen de Nederlanders hun zomervakantie boeken."

Het Spaanse Sport spreekt van het verhaal van een aangekondigde dood. Een 'briljante generatie' die indruk maakte in 2010 en 2014 is ten einde, meent de krant. "Voor Arjen Robben waren het zijn laatste momenten als international. De oude glorie bij Oranje is verdwenen. Spelers zoals Kevin Strootman, Georginio Wijnaldum en Memphis Depay zijn er nog niet klaar voor. Daar krijgt Oranje de rekening voor gepresenteerd. Een nieuwe leider is er niet."

-
Is het terecht dat doelsaldo prevaleert boven onderling resultaat?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties