Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoe het arrogante Feyenoord in de val trapte: 'Dan begrijp je het niet als club'

Laatste update:

"Een afstraffing van de arrogantie van Feyenoord", kijkt Moniz woensdag in gesprek met het Algemeen Dagblad terug op dat play-offduel voor plaatsing van de groepsfase van de Europa League. "Zoiets mag zo'n grote club natuurlijk nooit gebeuren. Als ik terugdenk aan de wedstrijd tegen AS Trencín, denk ik meteen aan het amateurisme bij Feyenoord. Kijk, voor mij is Giovanni van Bronckhorst de ultieme Feyenoord-trainer, nog steeds. Maar ik kreeg sterk het gevoel dat hij voorafgaand aan dat duel verkeerd geadviseerd was door zijn stafleden."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

'Het is voor ons als land heel mooi dat een club als Feyenoord langskomt'

Een nadere kennismaking met FC Drita aan de hand van voormalig Feyenoorder Simon Loshi, die de afgelopen anderhalf jaar in Kosovo voor KF Feronikeli Drenas speelde.Lees artikel

Moniz wijst erop dat Feyenoord de dag voor de wedstrijd besloot om niet te trainen in Slowakije en Robin van Persie was zelfs in Nederland achtergebleven. "Blijkbaar dacht Feyenoord het op halve kracht en ongetraind wel af te kunnen. Dan begrijp je het als club niet, denk ik. We hebben ze op fitheid en mentaliteit afgetroefd", benadrukt de tegenwoordig techniek-expert van Hamburger SV.

Feyenoord verloor liefst 17 van de laatste 23 uitduels in de Europa League en dus moet er ook niet makkelijk over FC Drita, de nummer twee uit de Kosovaarse competitie van afgelopen seizoen, worden gedacht. Moniz wijst erop dat clubs tegenwoordig 'veel te veel waarde hechten aan data'. Hij is van mening dat je vooral níet moet luisteren naar mensen die zich baseren op wat de laptop hun zegt. "Diegenen vertellen je namelijk dat je spelers rustig moet laten starten, zoals Van Persie in 2018. Het tegenovergestelde is waar."

"Je moet overcapaciteit creëren, zorgen dat je spelers fitter zijn dan hun tegenstanders. Anders leg je het als Nederlandse club gewoon af, ook tegen onbekende ploegen uit bijvoorbeeld het Oostblok. Dat is Feyenoord te vaak en onnodig overkomen. Zonde, want het kost de club miljoenen." Moniz kan zich niet voorstellen dat het huidige Feyenoord van Arne Slot over twee duels niet van FC Drita kan winnen. "Pas op voor arrogantie, lever strijd en zorg dat je negentig minuten kunt sprinten."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties