Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hoe het nu verder moet bij AZ? Ze moeten mij gewoon aanstellen'

Laatste update:

Oud-keeper Hans de Koning van AZ traint tegenwoordig streekgenoot FC Volendam en vindt dat het er allemaal amateuristisch aan toegegaan is in Alkmaar. Als hij in de schoenen van technisch directeur Earnest Stewart had gestaan, had hij eerst alles met Pastoor afgehandeld en dán pas een persconferentie belegd. Dat zegt hij woensdagmorgen in het Algemeen Dagblad. AZ heeft in zijn ogen ten onrechte gedacht dat het wel goed zou komen.

"Hoe nu verder? Ze moeten mij gewoon aanstellen. Ik woon in de buurt. Als ze me een gazelle met motor geven, ben ik in vijf minuten op de club", zegt De Koning. "Ik snap niet dat ze niet aan me denken. Misschien doe ik iets fout." Een andere oud-speler van AZ, Kenneth Perez, solliciteert niet zelf naar de baan in het AFAS Stadion. Hij ventileert wel zijn mening en zegt dat AZ eigenlijk had moeten stoppen met de samenwerking met Van Basten.

"Ze hadden tegen hem moeten zeggen: prima dat je geen hoofdtrainer meer wil zijn, maar dan kun je helaas niet in een andere functie verder bij ons. Ik heb het idee dat ze bij AZ zó naar hem opkijken. Ze kunnen daar niet met hem omgaan. De verhoudingen liggen daar nu scheef, de assistent-trainer bepaalt alles", denkt de oud-middenvelder.

Had AZ voor Hans de Koning moeten gaan als nieuwe hoofdtrainer?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
3
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties