Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoe laat is de loting voor de kwartfinales van de KNVB Beker?

Laatste update:

Dinsdag plaatsten Willem II, FC Twente en AZ zich voor de kwartfinales. AZ was voor eigen publiek veel te sterk voor PEC Zwolle. De ruime nederlaag in Alkmaar was de bekende druppel voor de clubleiding van de club uit Zwolle en trainer John van 't Schip werd ontslagen.

Woensdag wisten ook sc Heerenveen, Fortuna Sittard en Ajax zich te plaatsen voor de kwartfinales. De Amsterdammers hadden veel moeite om Roda JC Kerkrade van zich af te schudden. Na 120 minuten spelen stond het nog altijd 1-1. Erik ten Hag wisselde vlak voor tijd Kostas Lamprou voor André Onana. Laatstgenoemde keerde een strafschop en hielp Ajax, ondanks de misser van Matthijs de Ligt, een ronde verder.

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

Vitesse plaatste zich donderdag met zeer veel moeite voor de kwartfinales. Het team van Leonid Slutsky voorkwam in de 92e minuut dat de wedstrijd tegen Kozakken Boys via minimaal een verlenging moest worden beslist: 1-2. Feyenoord had aan een enkel doelpunt van Tonny Vilhena voldoende om zich ten koste van FC Utrecht bij de laatste acht te scharen.

Uitslagen achtste finales

Dinsdag 18 december
Willem II - AFC 3-0
Avdijaj, Sol, Özbiliz

FC Twente - RKC Waalwijk 2-0
Schenk, Oosterwijk

AZ - PEC Zwolle 5-0
Idrissi (2x), Til, Seuntjens, Midtsjö

Woensdag 19 december
ODIN'59 - sc Heerenveen 1-3
Bormann; Vlap, Lammers, Van Amersfoort

Fortuna Sittard - SC Cambuur 2-1
Semedo, Lamprou; Rossi

Roda JC Kerkrade - Ajax 1-1 (Ajax w.n.s.)
Paulissen; Tadic

Donderdag 20 december

Kozakken Boys - Vitesse 1-2
Jakoba; Bero, Ødegaard

Feyenoord - FC Utrecht 1-0
Vilhena

Loting en programma

De loting voor de kwartfinales van de KNVB Beker vindt plaats op zaterdag 22 december. Na afloop van de wedstrijd tussen PSV en AZ wordt er geloot. Deze wedstrijd begint om 19.45 uur. De loting zal live te zien zijn in het FOX Sports-programma De Eretribune.

De kwartfinales worden afgewerkt op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 januari. De halve finales staan voor dinsdag 26, woensdag 27 of donderdag 28 februari op het programma. De finale in De Kuip wordt gespeeld op zondag 5 mei. De winnaar van de KNVB Beker plaatst zich voor de derde voorronde van de Europa League. Daarnaast opent de bekerwinnaar het seizoen 2019/20 met een wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen de landskampioen van dit seizoen. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van de landskampioen.

Meer nieuws

Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
9
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
2
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
10
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties