Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hoe oud Eto'o is, daar zijn we nog niet uit: misschien is hij pas 23'

Laatste update:

Eto'o loopt al achttien jaar mee op de velden en kwam uit voor onder meer Real Madrid, Real Mallorca, Barcelona en Internazionale. De laatste jaren deed hij eerst financieel goede zaken bij Anzhi Makhachkala en daarna speelde hij nog in de Engelse top bij Chelsea. Sampdoria zit sowieso tot de zomer van 2017 vast aan de Kameroense spits, die een fiks loon opstrijkt. Ferrero kreeg de vraag voorgelegd of hij de 33-jarige aanvaller ziet als een koopje of als een overbetaalde aanwinst.

"Ergens in het midden, denk ik", was zijn antwoord. "Ik ben niet degene die daar commentaar op zou moeten geven. Eto'o is Eto'o", aldus Ferrero. Die moest ook lachen om de oude anekdote dat zijn winteraanwinst in werkelijkheid ouder zou zijn dan 33 jaar. Zulke verhalen doemden jaren geleden al op en José Mourinho werkte zich bij Chelsea nog in de nesten, door binnen het zicht van een camera te mompelen dat Eto'o waarschijnlijk drie jaar ouder is. "Ik weet het niet, hoor", zegt Ferrero lachend. "Hoe oud hij is, daar zijn we nog niet uit. Misschien is hij pas 23."

-
Denk jij dat Samuel Eto'o nog iets te bieden heeft bij Sampdoria?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
5
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
41
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties