Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hoe realistisch ik de kans op mijn debuut in Ajax 1 acht? Heel realistisch'

Laatste update:

De negentienjarige Lang maakte in 2013 de overstap van de jeugdopleiding van Feyenoord naar die van Ajax. Sindsdien maakte hij een goede ontwikkeling door, met een uitnodiging van hoofdtrainer Erik ten Hag voor het trainingskamp als gevolg. "Michael Reiziger belde me na de oefenwedstrijd tegen FC Volendam van afgelopen zaterdag dat ik mee mocht op trainingskamp. Ik heb vervolgens meteen mijn vader gebeld", aldus Lang. "Hij was de eerste aan wie ik het goede nieuws vertelde."

Lang, die op het trainingskamp op de kamer ligt met Dennis Johnsen, omschrijft zichzelf als een 'aanvallende middenvelder of zwervende linksbuiten die een mannetje kan uitspelen en een goed overzicht heeft'. Waar hij bij Ajax Onder-19 of Jong Ajax goed mee kan met het niveau, is het bij het eerste elftal wat lastiger. "Het was anders. Het gaat allemaal een stuk sneller en je moet veel eerder oplossingen klaar hebben. Maar ik kan goed mee in ieder geval."

De talentvolle Ajacied heeft een duidelijk doel. "Ik wil mijn debuut maken in Ajax 1. Hoe realistisch ik die kans acht? Heel realistisch. Ik ben namelijk dichterbij dan ooit. Ik wil me elke training en wedstrijd laten zien en proberen beslissend te zijn. Daarmee ben ik de laatste weken goed bezig met assists en goals. Dus als ik zo doorga, moet het hopelijk goedkomen."

Noa Lang maakt nog dit seizoen zijn debuut in Ajax 1

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties