Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hoe Robben zich manifesteert als leider; dat plaatst hem boven Ronaldo'

Laatste update:

De aanvaller was de grote uitblinker aan de kant van Oranje en waar de bondscoach ervoor zorgde dat er een ploeg op het veld stond die boven zichzelf uitsteeg, maakte Robben vaak het verschil. "Van Gaal smeedde een team waarvan de som der delen sterker was dan het team", geeft Ten Hag aan in gesprek met De Telegraaf. "Een geluk daarbij was dat hij beschikte over Arjen Robben."

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

"Op dit moment in mijn ogen misschien wel de beste speler ter wereld. Cristiano Ronaldo heeft dit jaar minder gepresteerd", doelt Ten Hag op de vedette van Real Madrid en het Portugees elftal, die is uitgeroepen tor Wereldvoetballer van het Jaar. "De energie en arbeid die Arjen steekt in trainingen, hoe hij zich manifesteert als leider ook; dat plaatst hem boven Ronaldo", is de mening van de coach van Bayern II.

Ben je het met Erik ten Hag eens?

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
7
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
53
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
13
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties