Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hoe Van Gaal met mensen en media omgaat, vind ik walgelijk'

Laatste update:

Van Gaal peinst er niet over ooit aan tafel te gaan bij Voetbal International. "Ze nodigen me al tien jaar lang uit, al zullen de heren dat wel weer ontkennen. Maar daartoe ga ik me niet verlagen." Derksen heeft geen spijt van zijn uitlatingen. "Van Gaal is een vakbekwaam trainer, maar de manier waarop hij met mensen en de media omgaat, vind ik walgelijk. Hij heeft van iedere speler een sprekende pop gemaakt."

Derksen vindt Van Gaal 'een rare man die hij niet serieus kan nemen'. "Van Gaal heeft zichzelf op een voetstuk geplaatst", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Alsof hij de belangrijkste is en niet de voetballers. Hij heeft iedereen monddood gemaakt. Dat past niet in deze tijd en al helemaal niet bij het Nederlands elftal. De huidige ploeg praat alleen Louis van Gaal naar de mond.''

KNVB
De KNVB is zeer tevreden over Van Gaal. Dat liet directeur Bert van Oostveen donderdag optekenen in De Telegraaf De keuzeheer kreeg recentelijk de nodige kritiek te verduren over uitspraken waarin hij te kennen gaf dat hij de kwalificatiereeks ziet als een opoffering voor het hoofdtoernooi. Van Oostveen was niet verbaasd. "Over vertrouwelijke gesprekken klap ik niet uit de school. Maar als je Van Gaal een beetje kent, dan weet je dat hij moeite heeft om geen controle te hebben over een ploeg. Hij is niet graag afhankelijk, maar voor beide partijen was dat geen beletsel om met elkaar in zee te gaan."

-
De huidige ploeg praat alleen Louis van Gaal naar de mond

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
23
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties