Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoedt weigerde in te vallen: 'Kwam daarna twee maanden niet aan de bak'

Laatste update:

"Ik heb het destijds inderdaad allemaal gelezen en gehoord", zegt Hoedt in het Algemeen Dagblad. "Ik had helemaal niets te zoeken bij Lazio. Het was natuurlijk ook een forse stap na slechts twaalf duels in de Eredivisie. Maar Lazio, met destijds nog trainer Stefano Pioli, had een duidelijk plan voor me uitgestippeld. Ze vertelden dat ze de potentie in mij zagen. Ik durfde de stap aan en het is goed uitgepakt, denk ik."

Hoedt vond het zelf misschien ook nog wel wat vroeg voor een buitenlandse cub. Maar hij wilde weg en de Nederlandse top drie stond niet om hem te springen. "Toen ik transfervrij was bij AZ, stonden Ajax, Feyenoord en PSV niet op de stoep. Maar met alle respect voor de Eredivisie: de Serie A is er niet mee te vergelijken."

Hoedt erkent dat het met vallen en opstaan is gegaan. De verdediger heeft het hart op de tong en daardoor liep hij tegen de lamp. "Dat ik bij de trainer aanklopte omdat ik vond dat ik goed trainde, maar geen kans kreeg. Of die keer bij Napoli dat ik drie minuten voor tijd moest invallen, maar dat ik aangaf dat ik me niet lekker voelde. Dat betekende dat ik ruim twee maanden niet aan de bak kwam. Een straf? Zo werkt dat gewoon in Italië."

Wesley Hoedt verdient een basisplaats tegen Bulgarije

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties