Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hoef ongelijk van Overmars en De Boer niet te bewijzen'

Laatste update:

Denswil claimt maandag in De Telegraaf dat het nooit zijn intentie is geweest om op deze manier weg te gaan. "In het ideale plaatje vertrek je na een aantal jaren basisspeler te zijn geweest. Helaas was dat me niet gegund. Ik wilde gaan spelen of op zijn minst een eerlijke kans krijgen met een aantal wedstrijden op rij." Denswil voelde, ook door het uiteindelijke aanblijven van Moisander, nooit dat die kans eraan zat te komen, maar wilde desondanks het lopende seizoen in Amsterdam afmaken. "Door bepaalde reacties en uitingen heb ik uiteindelijk echter besloten voor mezelf te kiezen."

Nog een half jaar Jong Ajax zou immers stilstand of zelfs achteruitgang betekenen. Het perspectief op speeltijd viel in het voordeel van Club Brugge uit, ook al hadden clubs uit grote competities interesse. De ploeg van Michel Preud'homme is bovendien koploper en daarnaast nog in de beker en in de Europa League actief. "Kortom, na Ajax een fantastische nieuwe uitdaging." Club Brugge moet bij een eventuele transfer van Denswil twintig procent van een transfersom naar Amsterdam sturen.

Volgens directeur voetbalzaken Marc Overmars en hoofdtrainer Frank de Boer is Denswil niet goed genoeg voor de hoofdmacht van Ajax. De linksbenige verdediger koestert geen wrok. "Ik hoef hun ongelijk niet te bewijzen. Iedereen mag zijn mening hebben. Ik ga er voor mezelf alles aan doen om de top te halen. En dan zal vanzelf blijken of Ajax een fout heeft gemaakt. Als ze het niet in me zien zitten, kies ik een andere weg. Gelukkig heb ik in Jong Ajax en bij Jong Oranje ook een aantal clubs wél weten te overtuigen van mijn kwaliteiten."

Stefano Denswil had nimmer een basisplaats bij Ajax veroverd

Meer nieuws

Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
0
Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
9
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0
Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: 'Ik denk dat hij beter bij Ajax past'
11
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties