Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoeness: 'Tweehonderd miljoen? Onzin! Hij wordt niet verkocht'

Laatste update:

"Het prijskaartje van tweehonderd miljoen euro is onzin! Robert wordt niet verkocht en speelt volgend seizoen gewoon bij ons. Daarmee is alles gezegd", aldus de voorzitter van Bayern tegenover Sky Deutschland, waar hij voor de camera verscheen tijdens een basketbalwedstrijd tussen Bayern en ALBA Berlin in de München Audi Dome. Lewandowski staat tot medio 2021 onder contract bij de Duitse grootmacht.

Meer: Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

Ondanks een doorlopend contract wordt Lewandowski al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij Bayern. Zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi meldde onlangs in gesprek met BILD dat zijn cliënt uit is op een vertrek. Lewandowski is 'op zoek naar een nieuwe uitdaging', zo zei hij eind mei. Onder meer Manchester United, Chelsea, Real Madrid en Paris Saint-Germain zouden interesse hebben.

"Robert heeft het gevoel dat hij toe is aan een transfer en een nieuwe uitdaging in zijn carrière. De clubleiding van Bayern is op de hoogte", aldus Zahavi, die zei op begrip te rekenen van Karl-Heinz Rummenigge en Hoeness. "Zij hebben ook een geweldige carrière gehad, dus zij zouden de situatie van Robert moeten begrijpen."

Denk jij dat Robert Lewandowski volgend seizoen nog bij Bayern München speelt?

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
43
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
47
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties