Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoeness voorspelt 'nieuwe voetbalwereld' en harde klap voor transfermarkt

Laatste update:

Vrijwel alle competities zijn stilgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Clubs lopen inkomsten mis en komen in de financiële problemen wanneer er voor een langere periode niet gevoetbald kan worden. Hoeness gaat ervan uit dat de gevolgen enorm zullen zijn en clubs het zich niet meer kunnen veroorloven om gigantische bedragen op tafel te leggen, zoals voor de coronacrisis wel het geval was.

Europese grootmachten gingen de afgelopen jaren ver bij het aantrekken van nieuwe spelers. Neymar is met een transfersom van 222 miljoen euro de duurste speler aller tijden. Hoeness denkt niet dat dit recordbedrag snel overtroffen zal worden. "Je kunt het niet voorspellen, maar ik kan me geen transfers van honderd miljoen euro in de nabije toekomst voorstellen. De transfersommen gaan dalen", stelt hij in gesprek met Kicker.

Hoeness denkt dat de crisis een grote nasleep zal hebben. "De bedragen zullen de komende twee à drie jaar niet stijgen. Alle landen worden hierdoor getroffen. Hoogstwaarschijnlijk ontstaat er een nieuwe voetbalwereld", zo denkt hij. Hoeness hoopt dat de Bundesliga snel weer hervat kan worden, desnoods achter gesloten deuren. "Zelfs wedstrijden zonder publiek levert tv-geld op. Als dat werkt zal er geen probleem zijn voor het seizoen 2019/2020", aldus Hoeness, die niet uitsluit dat er nog maanden niet gevoetbald kan worden. "Dan komt het bestaan van de competitie in gevaar."

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
15
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties